33 yıldır yayıncılık ile dershane ve okul eğitimini bir arada veren Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, verdiği tüm sözlerin arkasında fazlasıyla durarak, bu sözlere her geçen yıl yenilerini ekleyerek eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının, markalaşan ciddiyet ve disiplin ilkeleri temel alınarak oluşturulan eğitim felsefesi, yaşam boyu öğrenme çerçevesinde başarı odaklıdır. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının ( bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor  ve dil ) desteklenmesini sağlar.

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve IB DP (Uluslararası Bakalorya Diploma  Programı) Okulları olarak hizmet vermenin yanı sıra, ana sınıfı 4 yaştan, lise 12. sınıfa kadar her kademe için kaliteli ders ve test kitapları ile çeşitli eğitim materyalleri üretmektedir.

Başarı odaklı olan Nesibe Aydın Okulları, Türkiye geneli yapılan Üniversite Giriş Sınavlarında ve Liselere Geçiş Sınavlarında toplu ve yüksek başarıları gerçekleştirmekle birlikte, sanatta ve sporda da ilimizde, Türkiye’de ve Dünya’da birçok başarıya imza atmaktadır.

Nesibe Aydın Anadolu Lisemizde öğrencilerimize, MEB müfredatına ek olarak 9. sınıftan 12. sınıfa kadar bir bütünlük içerisinde Üniversite Giriş Sınavlarına Hazırlık Programı, Ulusal ve Uluslararası Proje Çalışmaları, STEM EĞİTİMİ gibi çok yönlü çalışmalar yaptırılmaktadır.

Öğrencilerimiz ayrıca, geniş imkanlara sahip kampüsümüzde sanat ve spor faaliyetlerinden de ücretsiz olarak yararlanmaktadırlar. Öğrencilerimizin %25’i lisanslı sporcudur.

Öğrencilerine ileri düzeyde yabancı dil eğitimi veren Nesibe Aydın Okulları, 2016 yılından itibaren Uluslararası Cambridge Okulu ve Uluslararası Cambridge Sınav Merkezi olmuştur.