Okulumuzdaki her uygulama, öğrencilerimizin başarısı için düşünülmüştür. Öğrenciler;

1. İlk ders giriş zili çalmadan önce, cep telefonlarını, kendilerine ait dolaba yerleştirirler (Aynı uygulama, Konferans Salonu,  Problem Çözme ve Etüt Salonları için de geçerlidir).
  2. Bina içinde, bahçesinde ve dışında sigara içemezler.
  3. Dersin düzenini bozacak davranışlarda bulunamazlar.
  4. Okulumuzun eşyalarına zarar veremezler.
  5. Derslere geç gelme, canı istediği zaman dersten çıkma veya derse girmeme gibi keyfiyetlerde bulunamazlar.
  6. Uyarılara rağmen, yoğun programlar dahil, mazeretsiz olarak toplam 10 gün devamsızlık yapan veya yukarıdaki kurallara uymayan öğrencinin kaydı silinir. ( Devamsızlık mazereti, ancak çok ciddi bir rahatsızlık veya aileyi ilgilendiren olağanüstü koşullarda kabul edilir ).
  7. Okulumuzda, tüm öğrenciler okulumuzun formasını giymek ve öğrenciye yakışır görüntüde olmak zorundadır. Sadece, cumartesi günleri serbest kıyafet uygulaması vardır.