Okulumuzdaki her uygulama, öğrencilerimizin başarısı için düşünülmüştür. Öğrenciler;

1. Ders giriş zili çalmadan önce, cep telefonlarını, Müdür Yardımcısı odalarında bulunan dolaba yerleştirirler. Son ders çıkışında da teslim alırlar.
  2. Dersin düzenini bozacak davranışlarda bulunamazlar.
  3. Öğrencilerimiz, okulumuzun eşyalarına zarar veremezler.
  4. Derslere geç gelme, canı istediği zaman dersten çıkma veya derse girmeme gibi keyfiyetlerde bulunamazlar.
  5. Uyarılara rağmen, yoğun programlar dahil, mazeretsiz olarak toplam 10 gün devamsızlık yapan veya yukarıdaki kurallara uymayan öğrencinin kaydı silinir. ( Devamsızlık mazereti, ancak çok ciddi bir rahatsızlık veya aileyi ilgilendiren olağanüstü koşullarda kabul edilir ).
  6. Okulumuzda, tüm öğrenciler okulumuzun formasını giymek ve öğrenciye yakışır görüntüde olmak zorundadır. Sadece, cumartesi günleri serbest kıyafet uygulaması vardır.