İlkokulumuzda 1-5. sınıf düzeyindeki, hızlı öğrenen, farklı ilgi alanları ve öğrenme ihtiyaçlarıyla dikkat çeken öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için farklı içeriklere sahip bir hafta sonu programıdır. GBP, farklı öğrenme hızları ve potansiyelleri olan öğrencilere ihtiyaçları doğrultusunda bilimsel temellere dayanan zenginleştirilmiş eğitim fırsatı sunmaktadır.

Programa katılan öğrencilerin farklı gelişim alanlarındaki yeterlilikleri, yaratıcılıkları, sosyal ve duygusal olgunlukları, ilgi alanları, öğrenme stilleri gibi özellikler göz önünde bulundurulur. Okul dışından öğrencilerin katılımına da açık olan programda; Lego-Robotics, Kodlama, Genetik, Zooloji, Bilim ve Deney,  Astronomi, Kriptoloji, Story Design vb ders içerikleri bulunmaktadır.