+90 850 733 1984                EN

Yaklaşan Etkinliklerimiz

31 Ocak Pazar, Saat(ler) : 13.00

İlkokul Öğrencileri için Turnuva Kayıtları

31 Ocak 2021 Pazar günü saat 13:00'da, İLKOKUL (1, 2, 3 ve 4.sınıf) öğrencileri turnuvaya katılacaktır.

Turnuvaya katılmak için www.lichess.org adresinden kayıt oluşturmanız gerekmektedir.

Kayıt oluşturmak için buraya tıklayın. (ÖNEMLİ NOT: Puan hesaplamaları sırasında, kullanıcı isimleri ön kayıt sistemindeki isimlerle eşleştirilecektir. Bu nedenle takma isim vb. gibi benzeri bir şekilde kayıt oluşturan katılımcıların sonuçları dikkate alınmayacaktır.)

- lichess.org'a nasıl üye olacağınızı ve maçların nasıl yapılacağına ilişkin bilgilendirme videosunu buraya tıklayarak mutlaka izleyiniz.

İlgili Kampüsler: Ankara - Gölbaşı Kampüsü Ankara - Yıldızlar Kampüsü Ankara - Çankaya İlkokulu Ankara – Ümitköy İlkokulu Antalya Kampüsü Diyarbakır Kampüsü Gaziantep Kampüsü Kocaeli Kampüsü Konya Kampüsü Mersin Kampüsü

İlgili Sınıflar: 1.SINIF 2.SINIF 3.SINIF 4.SINIF

Katılım için kayıt gerekiyor.
Kayıt olmak veya ön kaydınız varsa giriş yapmak için tıklayınız.

31 Ocak Pazar, Saat(ler) : 15:00

Ortaokul ve Lise Öğrencileri için Turnuva Kayıtları

31 Ocak 2021 Pazar günü saat 15:00'da, ORTAOKUL (5,6,7 ve 8.sınıf) ve LİSE (9,10,11 ve 12.sınıf) öğrencileri turnuvaya katılacaktır.

İlgili Sınıflar: 5.SINIF 6.SINIF 7.SINIF 8.SINIF 9.SINIF 10.SINIF 11.SINIF 12.SINIF

Katılım için kayıt gerekiyor.
Kayıt olmak veya ön kaydınız varsa giriş yapmak için tıklayınız.

06 Şubat Cumartesi, Saat(ler) : 11.00,12.30,14.00,15.30

ONLINE STEM+A 06 Şubat Cumartesi

STEM; Science (Fen)Technology (Teknoloji)Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) sözcüklerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Okullarımız STEM eğitiminin öncülüğünü yaparken, tasarım ve üretim kavramını da birleştirerek STEM + A (Art) boyutuna taşımıştır. Bu sayede sanat, tasarım ve yaratıcılığı birleştirerek öğrencilerimizin projelerini ürüne dönüştürmelerini sağlamaktayız. STEM+A projeye dayalı, uygulamaya dönük, disiplinler arası bir eğitim yaklaşımını içeriyor. Düşündüğünü hayata geçiren, yenilikçi, yaratıcı, üretken bireyleri Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik ve Sanat bilimleri ile bütünleştirerek öğrencilerimizin tüm becerilerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Nesibe Aydın Okulları olarak son 3 yıldır tüm kampüslerimizde yaptığımız etkinliğimizi bu yıl ONLINE olarak gerçekleştiriyoruz.  Atölyelere Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri katılabilir.

İlgili Kampüsler: Ankara - Gölbaşı Kampüsü Ankara - Yıldızlar Kampüsü Ankara - Çankaya İlkokulu Ankara – Ümitköy İlkokulu Antalya Kampüsü Diyarbakır Kampüsü Gaziantep Kampüsü Konya Kampüsü Mersin Kampüsü

İlgili Sınıflar: 4YAŞ 5YAŞ 1.SINIF 2.SINIF 3.SINIF 4.SINIF 5.SINIF 6.SINIF 7.SINIF 8.SINIF

Katılım için kayıt gerekiyor. . Kayıt Olun

07 Şubat Pazar, Saat(ler) : 11.00,12.30,14.00,15.30