Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü Satrançta Ankara 4. Oldu

Türkiye Satranç Federasyonu ve Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürlüğünün etkinlik takviminde yer alan Ankara Kulüpler Satranç Şampiyonası 07-08 Nisan ve12 Mayıs 2018 tarihlerinde oynanan maçlarla tamamlandı. 9 takımın katıldığı, İsviçre eşlendirme sistemi ile oynanan 5 tur sonucunda Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü altıncı sırada başladığı turnuvayı dördüncü olarak bitirdi. Oyuncularının tamamına yakınının lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerimizden oluşan sporcular olduğu göz önüne alınırsa elde edilen başarının daha da anlamlı olduğunu söylemek yerinde olacaktır.

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları olarak bu başarıya katkıda bulunan sevgili öğrencilerimize, değerli velilerimize ve Satranç öğretmenlerimiz Engin Katipoğlu ve Kemal Şahine teşekkür ediyoruz.

12 Mayıs 2018 Cumartesi