NESİBE AYDIN Ankara - Gölbaşı Kampüsü KAMPÜSÜ Nesibe Aydın Educational Institutions

+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Okullarımıza Giriş ve Bursluluk Sınavlarımızı Başarıyla Tamamladık!

22 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında 7 il, 11 kampüsümüzde, her sınıf kademesine göre ayrı seanslarda ve YÜZ YÜZE gerçekleştirdiğimiz sınavlarımızda binlerce öğrenci Nesibe Aydınlı olmak için ter döktü. Pandemi koşullarına uygun olarak, ÖSYM sınavları ciddiyetinde ve üst düzey güvenlik önlemleriyle gerçekleştirdiğimiz sınavların ardından, Gölbaşı ve Yıldızlar Kampüslerimizde düzenlenen törende yönetici ve idari kadromuzla bir araya gelen Kurucumuz, Eğitimci ve Yazar Nesibe Aydın Hoca’mız; emeklerinden dolayı ailemizin tüm üyelerine takdir ve teşekkürlerini iletti. Sınavlarımıza yoğun ilgi gösteren aday öğrencilerimize aydınlık bir gelecek diliyoruz.

03 Mart 2021 Çarşamba

Ek Belgeler