Nesibe Aydın Okulları Gaziantep’te Çalışmalarına Hız Verdi

Toplu ve yüksek başarı felsefesiyle 34 yıldır eğitim hayatında başarının simgesi olan Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, Eylül 2019’da eğitime başlaması planlanan Gaziantep Okulları için çalışmalarına hız verdi.

Uzun çalışmalar neticesinde büyük bir titizlikle hazırlanan mimari yapısı, öğrenciler için her türlü detayın düşünüldüğü projesi ile Gaziantep’in en donanımlı kampüsü olmaya aday Nesibe Aydın Gaziantep Okullarında inşaat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Gaziantep’in en merkezi yerlerinden biri olan Prime Mall (15 Temmuz Mahallesi) bölgesinde, 15.600m2’lik bir alanda devam eden ve Mart 2019’da tamamlanması hedeflenen dev projenin içerisinde 60 derslik, kapalı spor salonları, kapalı yüzme havuzu, konferans salonu, kütüphaneler, laboratuvarlar ve yaklaşık 10.000 m2’lik bir yeşil alan olacak.

Kampüs çalışmalarının devam ettiği inşaat alanını ziyaret eden Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Mirkan Aydın, proje ile ilgili yaptığı açıklama da şunları söyledi;

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları olarak 34 yıldır eğitim alanında büyük başarılara imza atıyoruz. Bu başarının en büyük sırrı planlı, disiplinli ve başarı odaklı eğitim felsefemizi, kurum olarak benimsemiş olmamızdır. Ankara okullarımızın ardından, Antalya ve Konya okullarımızın son yıllarda göstermiş olduğu üstün performans bu felsefenin bir sonucudur. Bu yıl faaliyete geçecek olan Kocaeli ve Mersin okullarımızla birlikte Eylül 2019 eğitime başlayacak olan Gaziantep Okullarımızın da bu başarıyı yakalayacağına yürekten inanıyorum.

Gaziantep’in, Nesibe Aydın Okullarını heyecanla beklediğini biliyoruz. Şuan ki en büyük çabamız Gaziantepli ailelere söz verdiğimiz gibi Eylül 2019 yılında okulumuzun eğitime başlamasıdır. Bugün görüyoruz ki bu sözümü tutacak, okulumuzu söz verdiğimiz tarihte Gaziantepli velilerle buluşturacağız. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizin önemli bir kısmı Ankara’daki okullarımızdan buraya atanacaklar. Ayrıca Gaziantep’in önde gelen öğretmenleri ile görüşmelerimizi yaptık ve onlar da bir sonraki sene kadromuzda olacaklar.

Bulunduğu her şehirde toplu ve yüksek başarının simgesi olan Nesibe Aydın Okullarının, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesinin yer aldığı Gaziantep kampüsünü, Gaziantepli veliler heyecanla bekliyor.

18 Temmuz 2018 Çarşamba