+90 850 733 1984                EN

Anasayfa İzcilerimiz Antalya’da Sömestr Kampı Yaptılar

Okulumuz izcilik kulübü öğrencileri, 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya’da Sömestr Kamplarını yaptılar. 13 izci ve 2 liderin katıldığı kampta öğrencilerimiz güne sabah teftişi ile başladılar. Teftiş sonrasında yaptıkları bayrak töreni ile programlarına devam eden izcilerimiz daha sonra izcilik teknik konuları hakkında hazırladıkları sunumlarını arkadaşlarına aktarmışlardır. Öğle yemeği sonrasında ise, ders çalışma saatlerinde ödevlerini yapma şansları bulmuşlardır. Akşamüstü ise, otel aktivitelerine katılan izcilerimiz havuz saati ile günü tamamlamışlardır. Yine akşam yemeği sonrasındaki ders çalışma saati ve serbest zamanlarında izcilerimiz ödev yapmış ve kitap okumuşlardır. 4 gün süren kampımızın son gecesinde hazırlanan Kamp Ateşi eğlenceleri ile izcilerimiz kampı tamamlayıp yeni bilgi ve hatıralar ile Ankara’ya geri dönmüştür. Bu etkinliğimiz için bizleri destekleyen sayın velilerimize ve okul idarecilerimize teşekkür etmek isteriz.

İzcilik Kulübü Sorumlusu,

Erem ÖĞÜT