Doğal Yaşam Yaz Okulu

Öğrencilerimizin yoğun geçen bir öğretim yılının ardından eğlenerek vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Nesibe Aydın Okullarında her yıl YAZ OKULU PROGRAMI uygulanmaktadır. Amacımız, öğrencilerimizin düzenli bir şekilde spor yapmalarını, sanatla iç içe olmalarını; farklı fiziksel, sosyal, sanatsal beceriler kazanmalarını; zengin öğrenme ortamlarında ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini, arkadaşlık duygularını geliştirerek yeni dostluklar kazanmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimiz yaz okulumuzda, takım çalışması alışkanlığı kazanarak birlikte üretmenin keyfini çıkarır, zamanlarını planlamayı öğrenir ve paylaşım bilinçlerini arttırırlar. Yaş özellikleri dikkate alınarak hazırlanan yaz okulu programımız; beceriyi ön planda tutmakta, yaratıcılığı geliştiren, yaparak yaşayarak öğrenme modeli ortaya koymaktadır.

Öğrencilerimiz, Yaz Okulu Programında aşağıdaki etkinliklere katılırlar:
* Yap-Yakıştır Atölyesi * Ahşap Sanatları * Eğlenceli Fırçalar
* Bilim ve Deney * Mutfak Sanatları * Drama
* Takım Oyunları * Eller Toprakta * Satranç
* Jimnastik * Dans * Bisiklet

Nesibe Aydın Yaz Okulunda;

• Haftalık etkinlik programları (Cumartesi hariç 5 gün), grupların yaş özellikleri gözetilerek düzenlenmektedir.
  • Gruplar ana sınıfı (5 Yaş) ile ilkokul öğrencilerinden oluşmaktadır.
  • Öğrencilere her gün sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği sunulur. Gelişme çağında olan ve spor yapan çocukların günlük kalori
    ve besin öğesi ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlenen menüler, hijyen kurallarına uyularak,
    Nesibe Aydın Okullarının tesislerinde hazırlanmaktadır.
  • Okul sağlık hizmetlerimiz tüm gün öğrencilerimizin hizmetindedir.
  • Program, Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının, alanında uzman birimleri (Anaokulları, İlkokul; Sanat Akademisi, Spor Kulübü ve Bilim Kurulu danışmanlığında) tarafından yürütülmektedir.

Programın Uygulanması ve Kayıt ile İlgili Detaylar;

• Yaz Okulu Programları; Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsünde uygulanmaktadır.
  • Her dönemde bir kez okul dışı gezi yapılmaktadır.
  • Bir güzergâhta 10 öğrenci olması halinde, servis hizmeti verilecektir.Servis hizmeti ücretli ayrıca belirlenecektir. Güzergâhta 10 öğrenci sağlanamadığı durumlarda ulaşım, velilerimiz tarafından sağlanacaktır.
  • Kayıt ücretlerine eğitim, yemek ve KDV dâhildir.
  • Kayıtlar, 30 Nisan –4 Haziran tarihleri arasında Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarından yaptırılacaktır.
  • Grup açılabilmesi için en az 8 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir.

Dönemler ve Ücretleri;

• 1. Dönem: 18 Haziran-6 Temmuz/1700 TL