+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Geleceğin Aydın Nesilleri Motivasyon Seminerinde Buluştu

4 Nisan 2019 tarihinde Gölbaşı Kampüsü, Yıldızlar Lisesi, Konya ve Kocaeli Okulları 12.sınıf öğrencileri, Ankara’da motivasyon etkinliğinde buluştular. Yıldızlar Lisesi Rehberlik Birimi tarafından hazırlanan ve 551 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerimiz balonlara hapsettikleri olumsuz düşüncelerden, kaygı ve tedirginliklerinden balonlarını patlatarak kurtuldular.

Kurucumuz Nesibe Aydın, Liseler Koordinatörü /Yıldızlar Lisesi Genel Müdür Uğur Uğuz ve Liseler Rehberlik Birimi Koordinatörü Tuğba Yağcı’nın konuşmalarıyla, YKS’ye hazırlanan öğrencilerimiz önemli bilgiler edindiler. 2018 Mezunlarının başarı hikâyeleri ile zenginleşen etkinlik öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktı.

06 Nisan 2019 Cumartesi