+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Hindistan Büyükelçisi Sayın Sanjay Bhattacharyya Ümitköy İlkokulumuzu Ziyaret Ettiler

Hindistan Büyükelçisi Sayın Sanjay Bhattacharyya ve eşleri hanımefendi, Hindistan ve Türkiye arasındaki dostluğun pekişmesi amacıyla Hindistan Büyükelçiliği Ankara Başkonsolosluğu’nun düzenlediği resim yarışmasına katılan Ümitköy İlkokulu öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında öğrencilerin çizdikleri resimler hakkında fikirlerini ileten Sayın Büyükelçi ve Eşi, Hindistan hakkında bilmediğimiz pek çok bilgiyi de bizlerle paylaştı. Aynı zamanda sınıf öğretmeni olan Sanjay Bhattacharyya’nın eşi de okulumuzu gezerken ortamlarımızda PYP yaklaşımını hissedildiğini ve çocuk merkezli bu sistemin, öğrencilerimizin kendilerini “ifade etme biçimlerinde” büyük etkisi olduğunu gözlemlediklerini belirtti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Büyükelçi ve Eşi hanımefendiye teşekkür ediyoruz.

12 Nisan 2019 Cuma