+90 850 733 1984                EN

Anasayfa 2019 LGS Sonuçlarına Göre Burs Oranlarımız

Sevgili öğrencimiz, Sayın Velimiz;

2019 LGS sonuçlarınıza göre, Fen ve Anadolu Liselerimize kayıt-kabul'de geçerli olan burs oranlarımız 25 Haziran Salı günü açıklanmıştır. Ankara Yıldızlar Kampüsümüz, Konya, Antalya, Kocaeli, Mersin, Gaziantep ve Diyarbakır kampüslerimizde öğrenci kontenjanlarımıza göre burs oranları farklılık göstermektedir. Kampüslerimizin  anasayfalarında ilan edilen burs oranlarını inceleyebilirsiniz.

26 Haziran Çarşamba günü sabahından itibaren, İLETİŞİM sayfamızdaki telefon numaralarından okul yöneticilerimizle görüşebilirsiniz.

Dilerseniz, NESİBE AYDIN FEN ve ANADOLU LİSELERİNE BAŞVURU FORMU DOLDURUN, BİZ SİZİ ARAYALIM.

9.sınıf olacak tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yaz tatili diliyoruz.

Nesibe Aydın'lı iseniz mutlaka YAZ ÖDEVİNİZİ tamamlayacağınızı biliyoruz !

Sevgilerimizle,

NESİBE AYDIN AİLESİ