+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı Çankaya İlkokulu öğrencilerimizle buluştu!

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı oyuncularımız, Çankaya İlkokulu öğrencilerimizle buluştu! TKBL 1.Liginde mücadele eden ve kısa sürede büyük başarılar elde eden kadın basketbol takımımızla bir araya gelen Çankaya İlkokulu öğrencilerimizin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi. Basketbol ve sporla ilgili merak ettikleri tüm soruların cevaplarını basketbolcu ablalarıyla yaptıkları söyleşide bulan miniklerimiz, söyleşinin ardından gerçekleştirdikleri mini basketbol antrenmanında gönüllerince eğlendiler. Öğrencilerimizi spora teşvik eden ve elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibine teşekkür ediyoruz.

11 Ekim 2019 Cuma