+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Nesibe Aydın Yabancı Dil Öğretmenleri Zirvesi

18 – 19 Kasım 2019 tarihleri arasında tüm Nesibe Aydın kampüslerinden yabancı dil öğretmenleri bir araya gelerek birikimlerini paylaşma, birlikte öğrenme ve ortak planlama fırsatı buldular.

Zirve boyunca yabancı dil öğretmenlerimiz branşlarına ve okul düzeylerine göre ayrılarak katıldıkları atölye çalışmalarında müfredat ve kullandıkları kitaplar üzerinde çalıştılar.

Tüm öğretmenlerimiz ortak katıldıkları sunumlarda ise akademisyen ve alanlarında uzmanlar tarafından verilen eğitimlerle “Farklı Düzeylerdeki Öğrencilere Dil Öğretimi”, “Yazma Öğretimi”, “Okuma Öğretimi”, “Z Kuşağının Öğretmeni Olmak” ve “Cambridge Dil Sınavları” konularında birikimlerini artırma olağı buldular.

İki gün sonunda öğretmenlerimiz kampüslerine bilgi, donanım ve motivasyonlarını artırarak kampüslerine dönmüşlerdir.

Her zaman olduğu gibi öğretmenlerimizin profesyonel gelişimine destek veren Yönetim Kurulumuza ve Yöneticilerimize teşekkür ederiz.

17 Kasım 2019 Pazar