+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Nesibe Aydın Uluslararası Eğitim Programları Tanıtım Kitapçığı Yenilendi

Dünyaca tanınan Uluslararası Genel Ortaöğretim Eğitimi Sertifikası ( IGCSE ) ve Uluslararası Bakalorya Diploma Programı ( IBDP ), öğrencileri gelecekteki yaşamlarına hazırlayan programlar olarak, öğrencilere problem çözme, iletişim kurabilme, kendilerini yazılı ve sözlü ifade edebilme, eleştirel yaklaşım ve araştırma becerilerini kazandırır.

Lise bitiminde ulusal (MEB) ve uluslararası olmak üzere ÇİFT DİPLOMA ile mezun olmak isteyen öğrencilerimiz, 9 ve 10. sınıfta Uluslararası Genel Ortaöğretim Eğitimi Sertifikası (IGCSE), 11 ve 12. sınıfta ise Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IBDP) derslerini alırlar.

Hem Ulusal hem de Uluslararası Diploma Elde Etme Fırsatı:

1. Anadolu lisemizde uluslararası programlar, Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Cambridge Assessment International Education ve Uluslararası Bakalorya Organizasyonu tarafından yetkili olarak uygulanmaktadır.
  2. 9 ve 10. sınıfta takip edilen Uluslararası Genel Ortaöğretim Eğitimi Sertifika ( IGCSE ) Programı, öğrencilerimizi, 11 ve 12. sınıf Uluslararası Diploma Programına hazırlar.
  3. 9 ve 10. sınıfta IGCSE programının gereklerini yerine getiren öğrenciler, 11 ve 12. sınıf IBDP programına akademik yeterlilik ve öğrenme olgunluğu ile başlarlar.
  4. Uluslararası Bakalorya Diploma Programı öğrencileri, program dâhilindeki derslerini işlerken hem IB Diploması için hem de Milli Eğitim Diploması için gerekli koşulları yerine getirmiş olurlar.

Tanıtım kitapçının tamamını incelemek için tıklayınız.

06 Şubat 2020 Perşembe