Eğitim-Öğretim Test ve Dokümanlar

İlkokulumuzda öğrencilerimizin akademik durumlarını takip etmek varsa eksiklerini tespit etmek  amacı ile belirli periyodlarla değerlendirmeler yapılmaktadır.

Küçük yaş gruplarımızda bu değerlendirmeler öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan açık uçlu sorular ve çeşitli etkinlikler şeklinde yapılır.

Üç ve dördüncü sınıflarımızda ise öğrencilerimize, kendi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ve ölçme- değerlendirme uzmanlarımızın kontrolünden geçen deneme sınavları uygulanmakta olup sonuçları detaylı şekilde analiz edilmektedir.

Ortaokul ve Liselerimizde  uzman eğitim kadromuz ve Aydın Yayıncılık tarafından birlikte hazırlanan ders ve etkinlik kitapları, aylık ödev kitapçıkları ile de farklı yayınlar kullanılmasına gerek duyulmadan öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Ders kitaplarına ilaveten, aşağıdaki dokümanlar da öğrencilerimize verilecektir.

• Yaz ödevi test kitapları
  • Konu çalışma modülleri
  • Genel tarama testleri
  • Aylık ödevi test kitapları
  • Konu tarama testleri
  • DENEME sınavı kitapçıkları
  • Yarıyıl ödevi test kitapları
  • Çizgi altı konu testleri
  • KONU DENEME sınavı kitapçıkları

Öğrencilerimize dağıtılan tüm dokümanlar, okulumuzun profesyonel öğretmen kadrosu tarafından hazırlanmaktadır.

Ayrıca portal üzerinden kaynak yükleme ve canlı ders anlatımları ile konularımız işlenmektedir.