Anaokulumuz Hakkında Öğrenci Sağlığı ve Güvenliği

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNDE YENİ DÖNEM: TÜM OKUL YAKLAŞIMI

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları’nda 2017-2018 yılı eğitim dönemi ile hayata geçirilen ve Dört Mevsim İş Sağlığı ve Güvenliği tarafından uygulanan “Tüm Okul Yaklaşımı” okulumuzun daha sağlıklı ve güvenli olması için yeni bir dönem başlatıyor.

TÜM OKUL YAKLAŞIMININ AMACI NEDİR?

Tüm dünyada sağlık ve güvenliğin okullarda en iyi uygulamalarından olan, eğitim kurumundaki tüm paydaşları harekete geçirmeyi amaçlayan bir çalışma biçimidir. Birçok farklı iş kolundan çalışanı ve çocuklarımızı aynı ortamda bulduğumuz okulumuzda tüm alanların kontrollü bir biçimde iyileştirmelerle geliştirilmesi ana hedeftir.

SÜREÇ NASIL İLERLİYOR?

Okulumuzda yerine getirilmesi gereken yasal yükümlülüklerin yanı sıra dünyadaki iyi uygulamalar takip edilerek, planlı iyileştirmeler yapılabilecektir. Sağlık hizmetleri, mutfak ve yemekhane hizmetleri, temizlik, güvenlik, çevresel riskler gibi okula dahil olan tüm konularda okul yönetiminin desteği ile düzenlemeler planlanmıştır. Bu düzenlemeler sonucunda hep daha iyiyi hedefleyen kurumumuzda sağlık ve güvenlik konularında en iyi olma yolunda önemli bir adım atılmış olacaktır.