Gölbaşı Anaokulumuz Hakkında

Nesibe Aydın Anaokulları ve İlkokullarında, IB PYP (Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı) uygulanmaktadır. Nesibe Aydın Okullarında öğrencilerimiz; sıcak ve güvenli bir eğitim ortamında, öz denetim ve öz güven duygularını kazanarak bir üst eğitim programına hazırlanmaktadır. Anaokulu ve İlkokul eğitim programımızda, ailenin ve toplumun eğitim üzerindeki önemli etkisi göz önünde bulundurulmakta ve anne-babaların eğitime etkin katılımı vurgulanmaktadır.

Gölbaşı Anaokulumuz 1 şube 4 Yaş, 3 şube 5 Yaş öğrencisi kabul etmektedir. Yeşillikler içindeki Gölbaşı kampüsümüzde, müstakil Anaokulu  ve 1.sınıflar binamızda, sadece Anaokulu ve İlkokul 1.sınıf öğrencilerine ayrılmış mekanlarda eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Anaokulumuza ön görüşme ile öğrenci kabulü yapılır. Anaokulu sınıflarımızda ikişer okul öncesi sınıf öğretmenleri görev yaparlar.