+90 850 733 1984                EN

Eğitim-Öğretim Sorumluluk ve Ev Çalışmaları (Anaokulu)

• Öğrencilerimizin sorumluluk gelişimine yönelik ev çalışmaları; yapabilecekleri kadar Günlük Etkinlikler ve Hafta Sonu Etkinlikleri olarak verilir. Verilen etkinliklerin bir kısmı okulda öğretmen gözetiminde; kalan kısmı da evde veli denetiminde yaptırılır. Yapamadıkları veya yanlış yaptıkları etkinlikler, öğretmenlerinin denetiminde düzelttirilir.
  • Verilen etkinlikler ve yoğunlukları, velilerimiz tarafından da portaldan takip edilebilir.
  • Öğrencilerimize verilen projelerin, öğrenciler tarafından yapılması, öğretmenlerinin denetiminde sağlanır.
  • Yarıyıl tatilinde, her yaş grubu için ayrı hazırlanan Sorumluluk Çalışmaları verilir.
  • Yaz tatili için öğrencilerimize çeşitli etkinlik programları, Sorumluluk Çalışmaları ve Rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Çalışma Programı verilir