+90 850 733 1984                EN

Eğitim-Öğretim Öğretmen Kadrosu

• Öğretmenlerimiz, alanlarında kendilerini kanıtlamış, eğitim sektörünün en donanımlı ve güçlü öğretmenleridir.
  • Okullarımızda STAJYER ÖĞRETMEN ÇALIŞTIRILMAMAKTADIR. Öğrencilerimizle ilgili tüm çalışmalar, profesyonel öğretmen kadromuz tarafından yürütülmektedir.
  • Ana sınıfı 4 ve 5 yaş gruplarımızın her birinde, 2 öğretmen (okul öncesi) görev yapmaktadır. İngilizce, resim, müzik, beden eğitimi, drama, dans, satranç gibi etkinlikler ise alanında uzmanlaşmış olan branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.
  • İlkokul 1,2,3 ve 4.sınıflarımızda SINIF ÖĞRETMENLİĞİ sistemi uygulanır. Sınıf öğretmenlerimiz uzmanlaştıkları sınıf düzeylerinde derslere girer.
  • Ortaokul ve Liselerimizde her branştan MEB’in belirlediği öğretmen sayısının 2 katı kadar profesyonel branş öğretmenleri çalışmaktadır.
  • Öğretmenlerimizin bir çoğu alanlarına yönelik akademik çalışmalara yüksek lisans veya doktora düzeyinde devam etmesi yönünde kurum tarafından desteklenir. Öğretmenlerimizin bir çoğu alanlarına yüksek lisans derecesine sahiptir.
  • Mesleki Gelişim Birimimiz tarafından, öğretmenlerimizin alanlarındaki gelişimleri sürekli takip edilerek, hizmet içi eğitimler verilir ve alanlarıyla ilgili yurtiçinde ve yurtdışında eğitimlere katılmaları sağlanır.
  • Öğretmenlerimiz, bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanırlar.