+90 850 733 1984                EN

Eğitim-Öğretim Öğretmen Kadrosu

Öğretmenlerimiz, alanlarında kendilerini kanıtlamış, eğitim sektörünün en donanımlı ve güçlü öğretmenleridir.

Okullarımızda STAJYER ÖĞRETMEN ÇALIŞTIRILMAMAKTADIR. Öğrencilerimizle ilgili tüm çalışmalar, profesyonel öğretmen kadromuz tarafından yürütülmektedir.

Ana sınıfı 4 ve 5 yaş gruplarımızın her birinde, 2 öğretmen (okul öncesi) görev yapmaktadır. İngilizce, resim, müzik, beden eğitimi, drama, dans, satranç gibi etkinlikler ise alanında uzmanlaşmış olan branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.

İlkokul 1,2,3 ve 4.sınıflarımızda SINIF ÖĞRETMENLİĞİ sistemi uygulanır. Sınıf öğretmenlerimiz uzmanlaştıkları sınıf düzeylerinde derslere girer.

Ortaokul ve Liselerimizde her branştan MEB’in belirlediği öğretmen sayısının 2 katı kadar profesyonel branş öğretmenleri çalışmaktadır.

Öğretmenlerimizin birçoğu alanlarına yönelik akademik çalışmalara yüksek lisans veya doktora düzeyinde devam etmesi yönünde kurum tarafından desteklenir. Öğretmenlerimizin birçoğu alanlarına yüksek lisans derecesine sahiptir.

Mesleki Gelişim Birimimiz tarafından, öğretmenlerimizin alanlarındaki gelişimleri sürekli takip edilerek, hizmet içi eğitimler verilir ve alanlarıyla ilgili yurtiçinde ve yurtdışında eğitimlere katılmaları sağlanır.

Öğretmenlerimiz, bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanırlar.