Eğitim-Öğretim İlkokulda Sorumluluk ve Ödevler

• Öğrencilerimizin sorumluluk gelişimine yönelik ev çalışmaları; yapabilecekleri kadar Günlük Ödevler ve Hafta Sonu Ödevleri olarak verilir. Verilen ödevin bir kısmı okulda öğretmen gözetiminde; kalan kısmı da evde veli denetiminde yaptırılır. Yapamadıkları veya yanlış yaptıkları ödevler, öğretmenlerinin denetiminde düzelttirilir.
  • Verilen ödevler ve yoğunlukları, velilerimiz tarafından da portaldan takip edilebilir.
  • Öğrencilerimize verilen projelerin, öğrenciler tarafından yapılması, öğretmenlerinin denetiminde sağlanır.
  • Okulumuzda öğrencilerimize, öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Aylık Ödev Kitapçıkları verilir ve düzenli olarak kontrolleri yapılarak tamamlanması sağlanır.
  • Yarıyıl tatilinde, her sınıf ve her branş için ayrı hazırlanan Yarıyıl Ödevleri verilir.
  • Yaz tatili için öğrencilerimize çeşitli etkinlik programları, okuma listeleri ve ödev kitapçıklarından oluşan Yaz Ödevleri ve Rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Çalışma Programı verilir.