Gölbaşı Ortaokulumuz Hakkında

Mutlu ve başarılı öğrencilerin bir okuldan bekledikleri her türlü ihtiyacı karşılayabilen sorumluluk sahibi, öz güveni yüksek ve ne istediklerini bilen öğrencilerin tercih ettiği Özel Nesibe Aydın Okulları eğitim sektöründe önemli bir boşluğu doldurmuştur.

Kurumsal geçmişi 34 yılı aşan yayıncılık ve dershane deneyiminin avantajlarını iyi kullanan Özel Nesibe Aydın Ortaokulu, uyguladığı akademik programla öğrencilerini yetiştirirken sadece kendisi ile rekabet etmektedir.

Gerçek bir kampüs olanakları hizmete sunan okulumuz, Nesibe Aydın isminin markalaşmış ciddiyet ve yapıcı disiplin ışığında seçkin eğitim kadrosu ve çağdaş eğitim uygulamaları ile dershanesiz eğitim modelini tüm öğrenci ve velilerine sunmaktadır.  Bu doğrultuda akademik programımızı, öğrenme ortamlarımızı, sınıf içi uygulamalarımızı, ölçme ve değerlendirme sürecini çocuklarımızın gelişimlerine olanak tanıyacak şekilde düzenliyoruz. Nitelikli öğretmen ve öğrencilerle öğrenmeye yönelik yaptığımız çalışmalar, kaliteli okul kavramının içini doldurmaktadır.

Eğitime bakış açışı, her öğrencisini kendi yetenekleri ölçüsünde akademik mükemmelliğe ulaştırmaya çalışırken öğrencilerin yabancı dil, spor ve sanatsal yönünü de geliştirmek olan Özel Nesibe Aydın Ortaokulu, iyi bir Türk vatandaşı ve iyi bir dünya vatandaşı yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Bu amaç için Nesibe Aydın Ortaokulu, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK felsefesinin ortaya koyduğu ‘‘Çağdaş Uygarlık Yolundan’’ ayrılmamaya da özen göstermektedir.

Bu okulun yöneticisi olmak benim için değerli ve gurur vericidir. Bu durumun gerektirdiği sorumlulukla her öğrencimizin çok değerli ve kıymetli olduğunu biliyor ve bize inanan, güvenen tüm saygıdeğer velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Ahmet SÜRÜCÜ

OrtaOkul Müdürü