Konya Fen Lisemiz Hakkında

Okulumuz, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında, özgüveni yüksek, başarı odaklı ve hedef sahibi öğrencilerin  yetişeceği  seçkin bir Özel Fen Lisesi olmak üzere eğitim sektöründe yerini almıştır.

Öğrencilerini kaliteli bir yüksek öğrenim hayatına hazırlamak için tüm deneyim ve kampüs olanaklarını hizmete sunan okulumuz, Nesibe AYDIN isminin markalaşan ciddiyet ve yapıcı disiplini ışığında; özgün akademik programı, seçkin eğitici kadrosu ve çağdaş eğitim uygulamaları ile dershanesiz eğitim modelini tüm öğrenci ve velilerine sunmaktadır.

Dershanesiz eğitim modelinde kaliteli bir yüksek öğrenim hedefleyen öğrencileri yetiştiren okulumuz bu alanda kendisi ile rekabet ederken, kurumsal geçmişi 30 yılı aşan yayıncılık ve dershane deneyiminin avantajlarını iyi kullanmaktadır. Bu kurumsal bellek okulumuzun genç ve dinamik yönetici ve öğretmen kadrosunun itici gücüdür.

Ulusal yüksek öğretim hedefleri için öğrenci yetiştiren okulumuz, Cambridge müfredatı kapsamında Gölbaşı Fen Lisemizle eş güdümlü olarak İngilizce eğitimi vermektedir.

Her öğrencisini kendi yetenekleri ölçüsünde akademik mükemmelliğe ulaştırmaya çalışan okulumuz, öğrencilerin analitik düşünme, inovasyon ve uygulama becerilerini geliştirmek için de 2017-2018 öğretim yılından itibaren  STEM yaklaşımını benimseyerek uygulamaya koymuştur. Eğitime bakış açısı, “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir” diyen  Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün  bakışı olan Özel Nesibe AYDIN Fen lisesi , öğrencilerimizi, ülkemiz için iyi bir Türk ve dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Bu amaç için büyük önderin ortaya koyduğu ‘‘Çağdaş Uygarlık Yolundan’’ ayrılmamaya özen göstermektedir.

Özel Nesibe AYDIN Fen Lisesi Konya genelinde her öğrencinin hedeflerine ulaşmak adına eğitim almak istediği bir okuldur. Bu durumun gerektirdiği sorumluluk gereği, her öğrencimizin çok değerli olduğunu biliyor ve bize inanan, güvenen tüm saygıdeğer velilerimize teşekkürlerimzi iletiyoruz.

OKUL YÖNETİMİ