Köşe Yazılarımız Hakkında

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, Türkçe ve Yabancı dili etkin kullanma becerisine çok önem verir. Bu sebeble kurum web sitesinde yayınlanmak üzere, ÖĞRENCİ,ÖĞRETMEN,VELİ,YÖNETİCİ ve UZMANLAR kendi kalemlerinden köşe yazılarına yer verir.

Köşe yazıları genellikle yazarların fikir, deneyim, tecrübe ve görüşlerini fazla detaylandırmadan ifade ettiği web siteleri,gazete veya dergilerde yer alan fikir yazılarıdır. Yazılarınızı;  Bilim,Sanat,Spor,Müzik,Eğitim,Teknoloji,Hobiler,Felsefe,Sosyal Bilimler,Canlılar,Bitkiler ve benzeri konularda hazırlayabilirsiniz.

Web sitemize köşe yazısı göndermek için Kurum Portalımıza giriş yaparak Bağlantılar menüsü altındaki "KÖŞE YAZILARIM" bağlantısına tıklayınız.

Köşe yazıları hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar;

• Türkçe veya kullanılan yabancı dilin yazım kurallarına uygunluğuna dikkat edilmelidir.
  • Anlatılanların gerçek olaylar üzerine kurgulu olmasıdır.
  • Eğitici,ilgi çekici, okuyanın merak duygusunu arttıracak tarzda olursa köşe yazılarının takipçileri daha fazla olacaktır.
  • Fazla ayrıntıya inmeden ve detaylandırılmadan anlatım yapılmalıdır.
  • Okuyucunun ikna edilmesi veya inandırılması gibi bir zorunluluk yoktur. Yazar konu hakkında kendi düşüncelerini aktarabilir.
  • Yazı dili  sade, akıcı ve okuyanın rahat anlayabileceği tarzda olması yine köşe yazılarının değerini arttırır.

Nesibe Aydın Ailesine mensup tüm öğrenci, öğretmen,veli, yönetici ve uzmanların köşe yazılarımıza verdiği/vereceği destek için teşekkür ediyoruz.

23 Mayıs 2018 Çarşamba
ŞEMSETTİN BEŞER