Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında Öğretmen Olmak !

%%82 Beğeni / 2 kisi oyladi!

Nesibe Aydın ailesine henüz yeni katılan bir öğretmen olarak ilk bir haftamı sizler ile paylaşmak istedim. Gaziantep'te 4 yıl boyunca özel sektörde görev alan ve tabiri caiz ise gözünü özel sektörde açan ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak görev yapan bir eğitim gönüllüsüyüm ben. Gaziantep serüvenime son vermemde en büyük etmen olan spor'a bakış açısının ülke standartlarının altında olması ve bu durumun beni fazlası ile rahatsız etmesidir. İşte tam bu süreçte tanıştım Nesibe Aydın Eğitim Kurumları ile. Çağdaş eğitim seviyesini dikkate alan,sanat'a ve spor'a fazlasıyla değer veren bir kurum. Konya kampüsünde ilk yaptığım görüşmede anladım bu kurumun özelliğini ve güzelliğini. 4 Yıl boyunca sporun hobi olmaktan çıkıp tıpkı su ve yemek gibi mecburi ihtiyaçlar arasında olduğunu benimsetmeye çalıştım değerli velilerim ve minik yürekli öğrencilerime. Şu an bu büyük ailede bulıunmanın şerefi ve gururunu fazlası ile yaşamaktayım. Ancak bu kararı almak bizim için oldukça zordu. Fen Bilimleri Öğretmeni olan eşim Birgül Turmuş ile bir karar vermek zorundaydık. Bizim için zor ama ya ailemizi,sevdiklerimizi ardımızda bırakıp bu zor ama kutlu görevde yer alacaktık ya da alışılagelmiş eğitim sistemi içerisinde kaybolup gidecektik. Biz, bizim için zor olanı düşündüğümüzü seçtik. Daha önce hiç bulunmadığımız Konya şehrinde Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarında sorumluluk almayı tercih ettik. İlk başta biraz zorlandık ama kurumda görev alan yönetici ve meslektaşlarımızın oldukça sıcak ve samimi davranışları ile sanki yıllardır bu kurumda görev yapıyormuş hissine kavuştuk. Bu kurumda görev almak bizim için onur ve şerefti. Ülkemize bağlı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek amacı ile kurulmuş bu kurumda görev yapmaktan henüz ilk haftamızda onur,gurur ve heyecan duymaktayız. Cümlelerime son verirken bu büyük ailede bulunmanın büyük hazzını yaşamakta olduğumuzu ve yeni eğitim ve öğretim yılında ülkemize faydalı bireyler yetiştirmenin heyecanını yaşadığımızı belirtmek isterim. Nesibe Aydın'lı olmak büyük bir ayrıcalıktır. Kalın Sağlıcakla...

31 Ağustos 2018 Cuma
UFUK TURMUŞ