Kampüslerimizdeki kütüphaneler, toplum için bilgi merkezi olarak hizmet vermektedir. Kütüphanelerimizde; sanat, tarih, felsefe, edebiyat, matematik, fen bilimleri, İngilizce, Fransızca, Almanca ve diğer birçok konularda yaklaşık 40.000 basılı yayın bulunmaktadır. Basılı referans malzemelerine ek olarak kütüphanelerimizde, çalışanlar ve öğrenciler için geniş konu yelpazesine sahip çevrimiçi sitelere ulaşım mevcuttur.

Kütüphanelerimizin amacı, okulumuzun eğitim ve öğretim programlarına etkin bir şekilde katkıda bulunmak, öğrencilerin derslerini olduğu kadar serbest zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak yaratmak, düşünme yeteneğinin geliştirilmesi ve bilgi gereksinimlerinin karşılanması için her türlü bilgi kaynağını sağlamak, düzenlemek ve hizmete sunmaktır.

Nesibe Aydın Okullarının öğrencileri, öğretmenleri ve çalışanları, kütüphanemizdeki çeşitli roman türlerine, akademik gelişimlerini destekleyecek ders kitaplarına, ekstra kaynaklara, geniş bir periyodik yayın yelpazesine ve CD koleksiyonlarına erişebilirler. Kütüphanemizde geniş bir konferans alanı, grup ve bireysel çalışma bölümleri bulunur.