1. Öğretmenlerimiz, alanlarında kendilerini kanıtlamış, eğitim sektörünün en donanımlı ve güçlü öğretmenleridir.
  2. Önceki yıllarda olduğu gibi, ORTAOKULUMUZDA STAJYER ÖĞRETMEN ÇALIŞTIRILMAMAKTADIR. Öğrencilerimizle ilgili tüm çalışmalar, profesyonel öğretmen kadromuz tarafından yürütülmektedir.
  3. Okulumuzda, her branştan, MEB’in belirlediği öğretmen sayısının 2 katı kadar, profesyonel öğretmen çalışmaktadır.
  4. Mesleki Gelişim Birimimiz tarafından, öğretmenlerimizin alanlarındaki gelişimleri sürekli takip edilerek, hizmet içi eğitimler verilir ve alanlarıyla ilgili yurtiçinde ve yurtdışında eğitimlere katılmaları sağlanır. Öğretmenlerimiz, bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanırlar.