1. Öğretmenlerimiz, alanlarında kendilerini kanıtlamış, eğitim sektörünün en donanımlı ve güçlü öğretmenleridir.
  2. Ana sınıflarımızda STAJYER ÖĞRETMEN ÇALIŞTIRILMAMAKTADIR. Öğrencilerimizle ilgili tüm çalışmalar, profesyonel öğretmen kadromuz tarafından yürütülmektedir.
  3. Ana sınıfı 4 ve 5 yaş gruplarımızın her birinde, 2 öğretmen (okul öncesi) görev yapmaktadır. İngilizce, resim, müzik, beden eğitimi, drama, dans, satranç gibi etkinlikler ise alanında uzmanlaşmış olan branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.
  4. Mesleki Gelişim Birimimiz tarafından, öğretmenlerimizin alanlarındaki gelişimleri sürekli takip edilerek, hizmet içi eğitimler verilir ve alanlarıyla ilgili yurtiçinde ve yurtdışında eğitimlere katılmaları sağlanır. Öğretmenlerimiz, bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanırlar.