Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları olarak bizler; evrensel değerleri benimsemiş, özgür, sorumluluk sahibi, açık fikirli, duyarlı, yaratıcı, sorgulayan ve yönetim becerilerine sahip bireyler olarak öğrencilerimizi yaşama hazırlarız. Amacımız öğrencilerimizi bağımsız bireyler olma yolunda desteklemek ve öğrenmeyi yaşam becerisi olarak edinmelerini sağlamaktır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlattığı yolda ilerleyen, yenilikçi, dünya yurttaşı olacak nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Albert Einstein’ın dediği gibi “Zekanın ölçütü bilgi değil hayal gücüdür.” Hayal gücü azimle ve merakla beslendiğinde ise yaratıcılık ortaya çıkar. Değişen dünyanın gerektirdiği inovatif düşünme, yaratıcılık ve özgünlüğü desteklendiğinde ortaya çıkar. Nesibe Aydın Eğitim Kurumları’nda öğrencilerimiz yalnızca sınav odaklı bir eğitim sistemi ile değil yaratıcılıklarını ön plana çıkaran özgün çalışmalarla desteklenir. Böylelikle hem merkezi sınavlarda akademik anlamda yüksek başarılara imza atan, hem de iletişim beceresi yüksek, kendini doğru ifade eden özgün, başarılı bireyler olarak hayat yolunda ilerlerler. Mutlu bir geleceğin yolunun başarıdan geçtiğini bilen kurumumuz, öğrencilerimizi sorumluluk sahibi kılmanın yaşam disiplini kazandırmanın özverili ve doğru çalışmanın metotlarını öğretir.

Eğitim, insan hayatının en vazgeçilmezidir. Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızı akademik ve davranışsal anlamda nitelikli bireyler haline getirmek kurum kültürümüzün önceliğidir. 34 yıldır biriktirdiği deneyimleriyle gençlerimize yol göstermekte olan Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının vazgeçilmez değerleri “çalışma azmi” aşılama ve “disiplin” dir. Kurumumuz öğrencilerine bu anlamda yaşam disiplini kazandırmaktadır. İnsanı başarıya götüren en büyük erdemin azim ve disiplinli çalışma olduğunu bilen ve bu anlamda öğrencilerimizi sıkı takip ederek onları merkezi sınavlara ve hayata en iyi şekilde hazırlar. Öğrencilerimizin ömür boyu sürecek öğrenme deneyimlerinde en büyük adımlar küçük yaştan itibaren atılan adımlardır. Bu adımların ileride sağlam atılmış temellere dönüşmesi, bizler yani öğretmenlerin elindedir. Doğru bir sistem, doğru bir vizyon ile geleceğimizin teminatı gençlerimizin hayalleri gerçeğe dönüşecektir. Hayallerinize Nesibe Aydın’la kavuşmanız dileğiyle…

Çağdaş BARCIN

Özel Antalya Nesibe AYDIN Anadolu Lisesi Müdürü