+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Güvenlik Dedektifleri İş Başında

Kendimizi Düzenleme Biçimimiz temamızın “Güvenlik ile ilgili ortak kararlarımız farklı yaşam alanlarını düzenlememizi sağlar.” ana fikrinden yola çıkan 2. Sınıf öğrencilerimiz altı hafta boyunca güvenlikle ilgili farklı deneyimler elde ederek yaparak yaşayarak öğrendiler.

Öğrencilerimiz okul ve evde yaşadıklarını güvenlikle alakalı sorunlarını gözlem yaparak çözüm bulmaya çalıştılar. Bu deneyimler sonucunda öğrencilerimiz yaratıcılıklarını ön plana çıkaran çözümlerle adım adım sonuca ulaştılar.

2. Sınıf öğrencileri yemekhane, oyun alanı, kütüphane, servis, revir alanlarını inceleyerek gözlemleri sonucunda güvenlik sorunu oluşturabilecek yerleri tespit ederek Sayın Kurucumuz Murat Ulusoy’a yazdıkları dilekçe ile ilettiler.

03 Mart 2020 Salı