nefes

Okulumuz müzik orkestrası "Nefes"in katıldığı Vodafone Freezone Liseler arası müzik yarışmasında final yarışı için oylarınıza ihtiyacımız var.

http://www.liseninyildizi.com/Detail.aspx?ContesterID=215  adresinden oylarınızı bekliyoruz.

ataturk

"Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır."

Kurumsal Haberler

Gölbaşı Kampüsü

• +90-312-498 25 25
  • Haymana yolu 5.Km. Karşıyaka mah. 577.Sokak No:1 Gölbaşı / ANKARA