NESİBE AYDIN FEN LİSESİ

SINAV TARİHİ

11 OCAK 2015

NESİBE AYDIN YILDIZLAR LİSESİ
(Kızılay - Dershane Binası)

SINAV TARİHİ

11 OCAK 2015

3-12.SINIF VELİLERİMİZİN DİKKATİNE !

Nesibe Aydın Okulları  Kampus Yönetim Sistemi ile İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, okul kantini ve kırtasiyesinden Akıllı Kartları ile alışveriş yapmaktadır. 7 EKİM PAZARTESİ gününden itibaren okul sınırları içerisinde nakit para kullanılmayacaktır. Öğrencilerimize dağıtılmış olan yeni kimlik kartlarını, öğrencilerimiz kantin ve kırtasiyede alışveriş için kullanabilirler. Ayrıca, kart sistemi ile kampüs kütüphanesindeki kitap ödünç alma işlemleri, güvenli kapı girişleri yapılabilirler.

Öğrenci kartlarının kantin ve kırtasiyede kullanılabilmesi için, velilerimizin aşağıda belirtilen IBAN numarasına, karta yüklenmesini istediği miktarı havale etmesi gerekmektedir. Para hesaba havale edildikten sonra görevli personel tarafından öğrencinin kartına yüklenen para kadar kredi yüklenecektir. Öğrencilerimiz, kartlarındaki eski kredi miktarlarını, kantin bölgesinde yer alan ekranlara okutarak öğrenebilirler. Kayıp kartlar için A Blok'ta Bilgi İşlem bölümünde, Hakan ÇETİN veya Burak SİLVAN ile, para yüklenmeme sorunları ile ilgili E Blok, Eğitim Uzmanları bölümünde, Erkin KULA ile görüşülmesi gerekmektedir.

HESAP SAHİBİ ADI :YILDIZ YEMEK SAN. VE TİC.

IBAN NU:  TR320006400000143970021591

BANKA ADI: İş Bankası    -  ŞUBE: Ostim Ticari Şubesi

Yetkili Kişi : Betül Deniz (0530 406 94 88)

Öğrenci kartlarına havale yapılırken dikkat edilmesi gereken husus; Açıklama bölümüne, öğrencinin adı, soyadı ve T.C numarası ( veya okul numarası) yazılmasıdır.

Öğrencilere nakit para karşılğında ya da borç yazarak satış yapılması durumunun tespitinde, firmaların sözleşmesinin feshine kadar gidebilecek ağır yaptırımlar söz konusudur. Kartını unutan ya da bakiyesi olmayan öğrencilerimizin, böyle bir durumda nakit para kullanmak ya da borç yazdırmak konusunda ısrarcı olmamaları ve acil ihtiyaçları olması durumunda ilgili Müdür Yardımcılarından destek istemeleri gerekmektedir.

Velilerimiz öğrencilerimizin kantin ve kırtasiye harcamalarına kısıtlama getirebileceklerdir:

• Günlük harcama limiti konulabilecektir (Örnek olarak, tek seferde 100 TL havale edildiğinde ve günlük 5 TL limit konulduğunda, öğrenci parasını 20 günde harcayabilecektir.)
  • Yasaklı ürünler listesi oluşturulabilecektir. (Örneğin, öğrencinin alerjisi olduğu bir ürün öğrencinin kartında yasaklı listesine konularak öğrencinin bu ürünü alması engellenebilir.)
  • Değişik günler için değişik harcama limitleri konalabilir. (Örnek olarak, Pazartesi-Cuma için 3 TL, Salı-Perşembe 8 TL)
  • Harcama limiti ve yasaklı gün/ürünleri ayarlamak için PORTALA VELİ KULLANICI ADINIZLA GİRİŞ YAPINIZ ve portal anasayfadaki AKILLI KART AYARLARIM bağlantısına tıklayınız.

7 EKİM Pazartesi gününden itibaren kantin ve kırtasiyede kartlı alışverişe geçilecektir. Para ile alışveriş bu tarihten itibaren kaldırılacaktır. (Velilerimiz kendileri için kantin, kırtasiye ve mağazamızdan para ile alışveriş yapabileceklerdir.)

OKUL YÖNETİMİ TARAFINDAN TAVSİYE EDİLEN GÜNLÜK ALIŞVERİŞ LİMİTLERİ:

• 3-4.SINIFLAR - 2 TL
  • 5-8.SINIFLAR 5 TL
  • 9 – 12.SINIFLAR - 10 TL şeklindedir.

NOT: 3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ, SINIF ÖĞRETMENLERİ KONTROLÜNDE BELİRLENEN GÜNLERDE KANTİN VE KIRTASİYEDEN ALIŞVERİŞ YAPABİLMEKTEDİR. ANAOKULU, 1 VE 2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KANTİN VE KIRTASİYE KULLANIMI YOKTUR.

Velilerimiz okula geldiklerinde ayrıca elden de para yükleyebileceklerdir. (Okuldan para yükleme işlemi başlamıştır.)

Yatırılan paraların karta aktarımı, banka havelesi yapıldıktan sonra en geç 24 saat içinde gerçekleşir.

nesibeaydin logo meb logo ozelokullar eco schools ib logo yildizyemek kadak cleansstar lara