+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Benim Geleceğim Benim Kariyerim

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Gölbaşı Kampüsü olarak Türkiye’nin AYDINlık geleceği olan öğrencilerimizi, hayalini kurdukları mesleklere yönelik bilgi edinecekleri geleneksel Benim Geleceğim, Benim Kariyerim etkinliği ile yine AYDINlattık. 14 Nisan Cuma Günü öğrencilerimiz ile buluşturduğumuz meslek erbapları eğitim hayatlarından, mesleklerinin olumlu ve olumsuz yanlarından bahsederek öğrencilerimizi seçmeyi düşündükleri meslek ile ilgili bilgilendirdi. Etkinlik sorumluları detaylı bir ekip çalışması yürüterek, içerisinde Tıp Fakültesi, Mühendislik, Pilotaj, Hukuk, Siyaset Bilimi, Uluslar Arası İlişkiler, İletişim, Oyunculuk, Müzisyenlik, Aşçılık … vb. bir çok meslek grubu uzmanını okula davet ederek öğrencilerine geniş bir yelpaze sundu. Öğrencilerimizin mesleklere yönelik bilgiye doyduğu, katılımcılarımızın ise mutlu ve gururlu bir biçimde uğurlandığı etkinliğimizi her yıl olduğu gibi başarı ve keyif ile tamamladık.

24 Nisan 2017 Pazartesi