+90 850 733 1984                EN

Anasayfa Yıldızlarda Benim Geleceğim Benim Kariyerim

‘Benim Geleceğim Benim Kariyerim‘ Etkinliği kapsamında 22 Nisan 2017 Cumartesi günü 629 öğrenci ile 36 meslek erbabı Yıldızlarda bir araya geldi.

Yoğun sorularına net yanıtlar alan öğrencilerimiz bu etkinlikten gayet keyifli çıktılar.

36 meslek erbabı konuk, kurucumuz Sayın Nesibe AYDIN ve Genel Müdür Uğur UĞUZ’la tanışma sohbetinden sonra asistan öğrencileri ile birlikte etkinliklerin yapılacağı salonlara yerleştiler.

Özel sunumları ile gayet doyurucu bilgilendirmelerde bulunan konuklarımız etkinlik sonunda toplu fotoğraflar çektirdikten sonra arka bahçeden gökyüzünü boyadığımız yüzlerce mor balonu bırakarak tebessümleriyle birlikte okulumuzdan ayrıldılar.

Etkinlikte görev alan ve aksamadan tamamlanmasını sağlayan yönetici, öğretmen, öğrenci, idari personel, dizgi operatörleri, kat görevlisi ve Yıldız yemek personeline teşekkür ederiz.

22 Nisan 2017 Cumartesi