+90 850 733 1984                EN

Anasayfa “Bir Masal Kahramanı Olsaydım…”

Özel Nesibe Aydın Konya Okulları İlkokul 3. Sınıflarımız PYP Eğitimi kapsamında “Kendimizi İfade Etme Yolları” temasıyla ilgili olarak “Yazılı anlatım türleri aracılığıyla kendimizi ifade eder ve dünyayı anlarız.” ana fikrinden yola çıktık. İfade biçimlerimizden şiir, fıkra, fabl, makale, karikatür, otobiyografi, hikaye örneklerini incelediler. Çalışma sırasında drama etkinlikleriyle fabl canlandırmalarla oldukça keyifli anları paylaştık.

Kendimizi ifade ederken pek çok yönteme başvurabileceğini deneyimleyen öğrenenlerin farklı yöntemleri tercih ettiği gözlendi.

“Bir Masal Kahramanı Olsaydım…” sloganıyla en beğendikleri masal ya da kahramanını seçen öğrenenler neden bu kahramanı seçtiklerini “Benim Kahramanım” defilesiyle arkadaşlarına anlattılar.

12 Şubat 2020 Çarşamba