1. Öğrencilerimizin takibi, sınıf öğretmenleri, rehberlik ve psikolojik danışmanlar, ders öğretmenleri ve yönetim tarafından yapılır.
  2. Öğrencilerimizin ve velilerimizin cep telefonlarına düzenli olarak bilgilendirme MESAJLARI gönderilir.
  3. Öğrencilerimizin sınav sonuçları, davranışları, başarıları, eksikleri, ek dersleri, etütleri, ödevleri, devamsızlıkları ve gelişimleri internet üzerinden, okulumuz için özel hazırlanan eğitim portalı aracılığıyla, velilerimiz tarafından da takip edilebilir.
  4. GRUP DEĞİŞİKLİKLERİNDE, öncelikli olarak grup inen öğrenciler olmak üzere, grup çıkmak isteyip de grup çıkamayan öğrencilere moral ve motivasyon desteği ile birlikte mevcut düzeylerini yükseltmeleri için artı rehberlik desteği verilmektedir.
  5. Amaçlanan hedefe ulaşabilmek için hiçbir özveriden kaçınılmaz ve öğrencilerimize, okulumuzun kuralları ve disiplini konusunda (özellikle  verilen ÖDEVLER ve DEVAMSIZLIK) esnek davranılmaz.