Kampüsümüzde tam zamanlı görev yapan doktor ve hemşireler, yaş gruplarına uygun 3 revir, tam donanımlı bir ambulans ve beslenme uzmanı bulunmaktadır.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise bölümlerimizde bulunan revirlerimizde ilgili doktor ve hemşireler tarafından yürütülen sağlık hizmetlerimizin amacı, öğrencilerimizin kendini sağlıklı, mutlu ve güvende hissettiği bir eğitim ortamının sürekliliğini sağlamaktır. Kampüsümüzün, şehir merkezine olan uzaklığı göz önünde bulundurularak, tam zamanlı görev yapan sağlık hizmetleri personelimizin yanı sıra, acil durumlar için tam donanımlı bir ambulans, eğitim öğretim saatleri arasında hazır bulundurulmaktadır. Ayrıca hafta sonları yapılan sosyal ve kültürel etkinlik dahilinde de sağlık hizmetlerimiz gerçekleştirilmektedir.