Kampüsümüzde tam zamanlı görev yapan bir hemşire ve bir revir bulunmaktadır. Haftada bir gün okul doktorumuz okula gelerek genel kontrolleri yapmaktadır.

Okulumuzda hemşiremiz tarafından yürütülen sağlık hizmetlerimizin amacı, öğrencilerimizin kendini sağlıklı, mutlu ve güvende hissettiği bir eğitim ortamının sürekliliğini sağlamaktır.

Öğrencilerimizin sağlıkları ile ilgili her türlü veri, hemşiremiz tarafından okul portal sistemine kaydedilir. İşlenen verileri okul yöneticilerimiz de titizlikle takip edilir.

Ayrıca hafta sonları yapılan sosyal ve kültürel etkinlik dahilinde de sağlık hizmetlerimiz gerçekleştirilmektedir.

Kampüsümüzde, sınıflar, özel alanlar ve rehberlik birimi dışındaki tüm mekanlar görüntülü kamera sistemiyle izlenmektedir.

Kampüsümüzün kapalı ve açık mekanlarında 24 saat kesintisiz hizmet veren güvenlik ekibi bulunmaktadır.