1. Öğrencilerimizin sorumluluk gelişimine yönelik ev çalışmaları; yapabilecekleri kadar Günlük Etkinlikler ve Hafta Sonu Etkinlikleri olarak verilir. Verilen etkinliklerin bir kısmı okulda öğretmen gözetiminde; kalan kısmı da evde veli denetiminde yaptırılır. Yapamadıkları veya yanlış yaptıkları etkinlikler, öğretmenlerinin denetiminde düzelttirilir.
  2. Verilen etkinlikler ve yoğunlukları, velilerimiz tarafından da portaldan takip edilebilir.
  3. Öğrencilerimize verilen projelerin, öğrenciler tarafından yapılması, öğretmenlerinin denetiminde sağlanır.
  4. Yarıyıl tatilinde, her yaş grubu için ayrı hazırlanan Sorumluluk Çalışmaları verilir.
  5. Yaz tatili için öğrencilerimize çeşitli etkinlik programları, Sorumluluk Çalışmaları ve Rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Çalışma Programı verilir