1. Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerini sağlayacak çeşitli seçmeli derslere ve KULÜP ÇALIŞMALARINA yer verilir. Bu çalışmalar, yabancı dil, spor, sanat, bilim, kültürel ve sosyal içerikli kulüplerde yapılır.
  2. Öğrenciler, dönem başında seçtikleri kulübün çalışmalarına, her hafta düzenli olarak katılırlar.
  3. Öğrencilerimiz ayda bir, sosyal ve kültürel amaçlı düzenlenen gezilere katılırlar.
  4. Gönüllü velilerimiz de sosyal etkinlik ve kulüp çalışmalarına katılabilir, öğrencilerimize danışmanlık ve rehberlik yapabilirler.
  5. Okulumuzda sergiler, konferanslar, paneller, bilim sanat şenlikleri, eğitim fuarları ve söyleşiler düzenlenir ve yazar imza günleri yapılır.

Öğrencimizin en az bir spor dalında lisans alması için, Beden Eğitimi derslerinde sporda branşlaşmaya yönelik çalışmalar yapılır.

Müzik derslerinde her öğrencimiz, tercih ettiği bir müzik aletini çalmayı öğrenir ve bu alanda uzmanlaşır.