Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, akademik başarılarının yanı sıra sanat, kültür ve spor dalları ile uğraşan, çok yönlü, yaratıcı, sosyal bireyler yetiştirmeyi hedef edinmiştir.

Modern tesislerimizde,  basketbol, voleybol, yüzme, judo, badminton,  step ve jimnastik, futbol, satranç, halk dans, modern dans, dağcılık ve tırmanma, izcilik gibi birçok spor branşında aktif hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bireyi birçok yönüyle yetiştirme ve geliştirme temel ilkesiyle, küçük yaşlardan itibaren belirli kategorilerde çalışmalar sürdürülmektedir.

Fiziksel ölçüm testleriyle, üst düzey ölçütlerle belirlenen öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda ilgilendikleri branşlara yönlendirirken, branşların yaşam kültürü haline dönüşmeleri için çaba gösteren bir anlayışa sahibiz .

Küçük yaşlarda yetenekleri doğrultusunda keşfedilen öğrencilerimiz, okul saatleri dışında dâhil oldukları branşlarda düzenli antrenmanlarla sporcu disiplini kazandırılarak hem okul hem de Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde müsabakalara katılmaktadır. Büyük bir kısmının kendi bünyemizdeki öğrencilerimizden oluşturduğumuz sporcularımız birçok alanda gerek ülkemizde gerekse dünyada başarılara imza atmıştır. Bu doğrultuda eğitim politikamızdan ödün vermeden emin ve kararlı adımlarla büyümeye devam ediyoruz.