İlkokulumuzda öğrencilerimizin akademik durumlarını takip etmek varsa eksiklerini tespit etmek  amacı ile belirli periyodlarla değerlendirmeler yapılmaktadır.

Küçük yaş gruplarımızda bu değerlendirmeler öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan açık uçlu sorular ve çeşitli etkinlikler şeklinde yapılır.

Üç dördüncü sınıflarımızda ise öğrencilerimize, kendi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ve ölçme- değerlendirme uzmanlarımızın kontrolünden geçen deneme sınavları uygulanmakta olup sonuçları detaylı şekilde analiz edilmektedir.

İlkokulumuzun uzman eğitim kadrosu tarafından hazırlanan ders ve etkinlik kitapları, aylık ödev kitapçıkları ile de farklı yayınlar kullanılmasına gerek duyulmadan öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Ayrıca portal üzerinden kaynak yükleme ve canlı ders anlatımları ile konularımız işlenmektedir.