1. Eylül ayı başındaki uyum haftasında ana sınıfı öğrencilerimizin velileriyle tanışma toplantısı yapılır. Ayrıca, yılda 2 defa, velilerimiz ile genel değerlendirme toplantıları yapılır.
  2. Dönem sonlarında ise, öğrencimizin ailesinin ve sınıf öğretmeninin katılımıyla, Portfolyo Sunum Toplantısı düzenlenir. Bu toplantıda öğrencimiz, öğrenen sorumluluğunu üstlenerek kazanımlarını ve öz değerlendirmelerini ailesiyle (anne, baba, kardeş,  büyükanne, büyükbaba, vb.) paylaşır. Sınıf öğretmenimiz, yabancı dil öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimiz toplantıya katkı sağlar.
  3. Psikolog, eğitim uzmanlarımız ve sınıf öğretmenlerimizin yönlendirmesiyle, bireysel anne-baba (veli) görüşmeleri düzenlenir. Öğrencimizin gelişimi ve eğitimi ile ilgili raporlar bu görüşmelerde paylaşılır.
  4. Velilerimiz, veli toplantılarının dışında da ihtiyaç duyduklarında portal üzerinden randevu alarak birebir görüşmeler yapabilir (okulun açıldığı ilk hafta ve okullar kapanmadan önceki son hafta hariç).
  5. Velilerimizin istekleri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak; alanında uzman akademisyenlerin katılımı ile yıl boyunca aile eğitimleri, seminerler ve paneller düzenlenir