1. İleri düzeyde İngilizce eğitimi verdiğimiz okulumuzda, İngilizce derslerinde, Uluslararası Cambridge Okulu müfredatı uygulanır.
  2. İngilizce öğretimi, kur sistemi uygulaması ile öğrencilerin düzeyine uygun bir program dahilinde, ana dili İngilizce olan yabancı uyruklu öğretmenler ile Türk öğretmenler tarafından verilir.
  3. Okulumuza yeni başlayacak olan öğrencilerin düzeylerine uygun kurları, 9 Haziran 2018 ve 3 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce STS – 1 ve STS – 2 sınavlarına göre belirlenecektir.
  4. İngilizce düzeyi zayıf olan öğrencilere, okullar açılmadan önce, 14 Ağustos 2018 tarihinden itibaren İngilizce takviye çalışmaları yapılmaktadır.
  5. Öğrencilerimiz, İngilizceye ek olarak, haftada 2 saat Almanca, Fransızca veya İspanyolca dillerinden birisini ikinci yabancı dil olarak öğrenirler.
  6. Sene sonunda yapılan Yabancı Dil Şenlikleri ile öğrencilerimiz yıl boyunca edindikleri kazanımlarını performanslarında sergilerler.