1. İleri düzeyde İngilizce eğitimi verdiğimiz okulumuzda, İngilizce derslerinde, Uluslararası Cambridge Okulu müfredatı uygulanır.
  2. İngilizce öğretimi, ana dili İngilizce olan yabancı uyruklu öğretmenler ile Türk öğretmenler tarafından verilir.
  3. İngilizce derslerimizin dışında, 1 saat Matematik, 1 saat Fen Bilimleri, 1 saat Bilişim ve Yazılım dersleri de İngilizce olarak verilir.
  4. Öğrencilerimiz, Lisemizden mezun olup üniversiteye başladıklarında, İngilizceyi yetkin olarak kullanırlar; yurt içinde ve yurt dışında kendilerini her alanda en iyi şekilde ifade edebilecek düzeyde olurlar.
  5. Okulumuza yeni başlayacak olan öğrencilerin düzeyleri, 9 Haziran 2018 ve 3 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce STS – 1 ve STS – 2 sınavlarına göre belirlenecektir.
  6. Düzeyi zayıf olan 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine, okullar açılmadan önce, 14 Ağustos 2018 tarihinden itibaren İngilizce takviye çalışmaları yapılmaktadır. İngilizce takviye çalışmalarına okullar açıldıktan sonra da cumartesi günleri devam edilir.
  7. Öğrencilerimiz, İngilizceye ek olarak, haftada 2 saat Almanca, Fransızca veya İspanyolca dillerinden birisini ikinci yabancı dil olarak öğrenirler.
  8. Sene sonunda yapılan Yabancı Dil Şenlikleri ile öğrencilerimiz yıl boyunca edindikleri kazanımlarını performanslarında sergilerler.