1. Öğrencilerimiz yemeklerini yemekhanede öğretmenleri eşliğinde, kendi yaş gruplarına ayrılmış bölümde yerler.
  2. Öğrencilerimiz ellerini yıkarken, yemekleri öğrenci masalarına servis yapılmış olur. 4. sınıf öğrencilerimiz yemeklerini kendileri alırlar.
  3. Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinebilmeleri için sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı zorunludur. Özellikle menüler hazırlanırken meyve, sebze tüketimi ve günlük süt içilmesi gibi temel beslenme alışkanlıklarına dikkat edilir.
  4. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısında verilen yiyecekler, beslenme uzmanı denetiminde, öğrencilerimizin günlük besin ve enerji ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlanır (Yemekler, okulumuzun mutfağında hazırlanır ve pişirilir).
  5. Spor antrenmanları için okulda kalan öğrencilere, antrenman öncesi kumanya verilir.
  6. Vejeteryan veya diyabetli öğrenciler için ayrı menü hazırlanır.