+90 850 733 1984                EN

Lise Yabancı Dil Eğitimi Gölbaşı Anaokulumuz Hakkında

Nesibe Aydın Ana Sınıfları ve İlkokullarında, IB PYP (Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı) aday statüsünde uygulanmaktadır. Nesibe Aydın Okullarında öğrencilerimiz; sıcak ve güvenli bir eğitim ortamında, öz denetim ve öz güven duygularını kazanarak bir üst eğitim programına hazırlanmaktadır. Ana Sınıflar ve İlkokul eğitim programımızda, ailenin ve toplumun eğitim üzerindeki önemli etkisi göz önünde bulundurulmakta ve anne-babaların eğitime etkin katılımı vurgulanmaktadır.

Gölbaşı Ana Sınıflarına 1 şube 4 Yaş, 4 şube 5 Yaş öğrencisi kabul edilmektedir. Yeşillikler içindeki Gölbaşı kampüsümüzde, Ana Sınıfları ve 1.sınıf öğrencileri, sadece kendilerine ayrılmış mekanlarda eğitim-öğretim görmektedirler.Ana Sınıflarımıza ön görüşme ileöğrenci kabulü yapılır.Sınıflarımızda ikişer okul öncesi sınıf öğretmenleri görev yapar.