BİLİMLE GELİŞEN AYDINLIK NESİLLER İÇİN

GELİŞİM BİLİM PROGRAMI

Özel Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, hızlı öğrenen, farklı ilgi alanları ve öğrenme ihtiyaçlarıyla dikkat çeken öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için farklı içeriklere sahip Gelişim Bilim Programı (GBP) ‘nı 2012 yılından beri uygulamaktadır. GBP, farklı öğrenme hızları ve potansiyelleri olan öğrencilere ihtiyaçları doğrultusunda bilimsel temellere dayanan zenginleştirilmiş eğitim fırsatı sunmaktadır.

Programa katılacak olan öğrencilere yapılacak bireysel değerlendirmelerde çocukların farklı gelişim alanlarındaki yeterlilikleri, yaratıcılıkları, sosyal ve duygusal olgunlukları, ilgi alanları, öğrenme stilleri gibi özellikler göz önünde bulundurulur. Değerlendirmenin sonuçlarının anlamlı bir bütün oluşturabilmesi için çok yönlü değerlendirme süreci gerçekleştirilir.

Programa Başvuru Koşulları:

• Program, İlkokul 1, 2, 3, 4.sınıf ve ortaokul 5.sınıf öğrencilerimize yöneliktir.
  • Eylül ayının son haftasına kadar başvuru yapmış olmak.
  • Bireysel değerlendirme sürecinde yer almak.

*Kampüs öğrencilerinin başvuruları, hafta içinde ders saatlerinde öğrenciye yapılacak değerlendirmeye göre sonuçlandırılacaktır.

*Diğer okullardan yapılan başvurular, Eylül’ün son iki haftasında Cumartesi günleri randevu alınarak yapılacak değerlendirmeye göre sonuçlandırılacaktır.

Not: Bireysel değerlendirmeye sadece yeni başvuran öğrencilerimiz alınacak, önceki yıllarda programa devam eden öğrencilerimiz tekrar değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.

Önemli Detaylar:

• Her dönem 10 hafta olmak üzere toplam 20 haftalık eğitim yapılmaktadır.
  • Program belirlenen akademik takvimi ile Cumartesi günleri 08:00-12:10 saatleri arasında Gölbaşı kampüsümüzde uygulanmaktadır.
  • Program ücreti o yıl için servis kullanmak edilecektir. İsteyen öğrencilerimiz için Elanur Servis firmasından Neşe Hanım ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.
  • Yılsonunda öğrencilerimizin katılımı ile BİLİM ŞENLİĞİ yapılmaktadır.

GELİŞİM BİLİM PROGRAMI DERS SAATLERİ

1 . Ders 08:00-08:40